Velkommen til Aarhus Lystbådehavn.

Inderst i havnen ligger Aarhus Motorbådsklub AMK, som blev etableret 20. november 1930. Aarhus Lystbådehavn ligger som en del af Aarhus Ø, og er den "nye" bydel i Aarhus. Området tiltrækker såvel ældre som unge og byder blandt andet på gode restauranter, havnebad, kontorer, boliger og supermarked.

Havnen har mindre end 15 min. gang til midtbyen, hvor blandt andet Latinerkvarteret er et besøg værd.

Havneleje betales straks efter anløb i klubhuset AMK direkte på kystpromenaden 6 - 8000 Aarhus C. - Priser i henhold til prisliste på hjemmesiden. Koder til toilet og bad udskrives sammen med betaling for havnepenge. Havnevagten vil kontrollere betalingen på båden flere gange dagligt.

Havnevagten er berettiget til at anvise anden plads og til at vende dit skilt til optaget i løbet af dagen. I så fald er du forpligtiget til at forlade pladsen senest den følgende dag kl. 12.00. - Det vil dog næsten altid være mulig at finde en ny ledig plads i løbet af formiddagen.

Terrassen foran klubhuset er til fri afbenyttelse for gæstesejlere og klubbens medlemmer. - Affald afleveres i container på P-plads ved AMK's klubhus. - Miljøfarlig affald leveres i container ved kranen på havnen.

Aarhus Motorbådsklub ønsker dig og din besætning et godt ophold her i Aarhus Lystbådehavn.

Hold i dag